Vilka är vi?

Vi som håller till här på fraggel.se är ett gäng som har ett gemensamt intresse, nämligen att köra hoj på löst underlag. De flesta av oss håller till i trakterna kring Jönköping och Trollhättan. Så om du söker någon att köra ihop med kan du ta en titt på forumets medlemslista. Den hittar du här.

Vad krävs för att hänga med?

En offroadhoj med bra däck. Riktiga skydd och bra hojkläder (förutom hjälm). Det är ju självklart för de flesta men det är ändå värt att ta upp. Med riktiga kläder menas kraftiga kläder, stövlar och handskar. Vad det gäller skydden så är minimikraven knä & axelskydd, armbågsskydd och det allra viktigaste, ett bra ryggskydd. Har man det och ett glatt humör så är det bara att hänga på. Man behöver absolut inte vara någon ökenpilot eller rutinerad enduroåkare för att hänga med. Hör av dig i forumet eller skicka iväg ett mail till någon av oss. Körningar utannonseras med blandade intervall under "Körningar" i forumet.

Hur det hela startade.

Jag (Nicke) började med lite tafatta försök att göra en hemsida hösten 2002. Hela idéen uppkom när jag flyttade från Trollhättan till Jönköping för att plugga på högskolan. I Trollhättan hade vi alltid varit några stycken som körde ihop. Lite roligare när man är några stycken. I Jönköping kände jag ingen som körde Offroad, så varför inte försöka få tag i några andra likasinnade? Sagt och gjort, en halvdålig hemsida fixades, och på den vägen är det. Efter mina tre år i Jönköping har jag nu flyttat tillbaks till Trollhättan, men sökandet efter den perfekta grusvägen fortsätter.